PosztKarantén Home-office Karcsúsító menüsor... MIKOR???

Én vágtam a centit… Most előveszek egy újat!

Amikor kiürül a ház...

Hónapokig együtt. Mindig. Reggel, délben, este, éjjel, hétköznap és hétvégén… Bölcsi, ovi, suli és munkahely helyett mindenki itthon. Ha kint cudar az idő, a négy fal között, ha kicsit már barátságosabb, akkor néha a kertben is. Összenőttünk. Talán soha ennyire nem nőttünk volna össze. Hiányozni fognak, ha reggelente újra elmennek…

Magányos reggelik

Nektek is ismerős? Reggel a gyerekek el, hamar kezdődnek is a meetingek, e-mail megválaszolások, rengeteg feladat… Nekem rendszeresen kimarad a reggeli, mert mire észbe kapok, már lassan dél van. Ami soha nem maradhat el, az az isteni reggeli mandulatejes kávém (kávéim).

Természetesen nyugodtabb napokon szakítok én is időt reggelire.

Gyors ebédek

A home-office ebéd három legfontosabb kritériuma: gyorsan vagy előre elkészíthető, kímélő és nagyon finom. Az itt található receptjeim mind ilyenek. A karcsúsító fogások menüpont alatt előre elkészíthető, hűtőben bújtatható desszerteket is találsz. 

Közös vacsorák

Az esti közös vacsora a hétköznapok legfontosabb momentuma egy család életében. Nálunk gyakran van főtt étel ilyenkor az asztalon. Csupa olyan, amit szeretünk, hogy mindenki jól lakhasson. 

What Our customers say

I've managed to stay with FitFlex 3 times a week, for over 6 months now, and I owe it all to the classes that make you fall in love with the process.

Lizzie Thompson

I was introduced to FitFlex many years ago, twenty pounds ago in fact. I see a huge benefit with their combination of workout and goal setting.

Emma Velasquez

Choose Your PLAN

Pick a program that best fits your schedule and goals. All plans offer a full money back guarantee.

Starter

$29

/month

Open Gym

Gymnastics

CrossFit

Yoga

Personal Trainer

Basic

$49

/month

Open Gym

Gymnastics

CrossFit

Yoga

Personal Trainer

Pro

$99

/month

Open Gym

Gymnastics

CrossFit

Yoga

Personal Trainer